ERGO Austria International

Kulcsszerep új piacok nyitásában

Az ERGO Insurance Group stratégiai célja biztosítási értékesítésének bankokon keresztül történő kiterjesztése. Az ERGO Austria kulcsszerepet vállalt a társaság közép- és kelet-európai biztosítási tevékenységének kiterjesztésében. Ebben a régióban az ERGO Austria kiválóan hasznosítja a korábbi évek során Ausztriában szerzett bancassurance tapasztalatait. A középpontban a meglévő bankpartneri kapcsolatok továbbfejlesztése, valamint új piacok felmérése és megszerzése áll. Közép és Kelet-Európa nagy potenciállal rendelkező, gyorsan növekvő piac, melynek növekedési üteme sokkal magasabb mint a nyugat-európai piacoké.

Hosszú távú partneri viszonyok és a helyi igények szem előtt tartása

A társaság célja hosszú távú együttműködés kialakítása a bankokkal, és ügyfeleik számára igény-alapú biztosítási megoldások felajánlása. A termékek és szolgáltatások esetében a speciális helyi ügyféligények különleges figyelmet kapnak. A pénzügyi biztonság és a jövőre képzett tartalékok iránti vágy azonos lehet szerte a világon, de a sajátságos követelmények és a nemzeti mentalitás országról országra változik.

Az ERGO Austria International AG megalapítása jelentette az ERGO márka alatt történő leányvállalatok alapításának kezdetét Szlovákiában, Szlovéniában és Magyarországon. Ezt követően 2009 közepén került sor a romániai piacra történő belépésre.

ERGO Austria International

Az ERGO Austria International AG-ról bővebb információt az alábbi oldalon érhet el:

www.ergo-austria.com