Áttekintés

Az ERGO márkanév garancia a magas színvonalú szolgáltatásokra. A magyarországi átalakulás elsődleges célkitűzése, hogy a nemzetközi tapasztalatokat, fejlesztéseket és ismereteket felhasználva a hazai piaci igényeknek, ügyfélelvárásoknak még magasabb színvonalon megfelelő szolgáltatásokat kínálhassunk ügyfeleinknek.

A nemzetközi ERGO Biztosítási Csoport több mint 40 millió ügyfele bízik az ERGO szolgáltatásaiban, szakértelmében és pénzügyi erejében Európa és Ázsia több mint 30 országában.

Cégtörténet

Cégtörténet

Bár az ERGO viszonylag új szereplő a magyarországi biztosítók között, társaságaink már több mint 10 éves múlttal rendelkeznek a hazai biztosítási piacon. Az alábbi fejezetben az ERGO Életbiztosító Zrt. és az ERGO Versicherung Fióktelepe történetét ismerheti meg részletesebben.

Tovább...

ERGO Életbiztosító Zrt.

ERGO Életbiztosító Zrt.

Az ERGO Életbiztosító Zrt. 2008-ban kezdte meg tevékenységét Magyarországon az UniCredit Bank Hungary Zrt. biztosítói partnereként a bankbiztosítás területén.

Tovább...

ERGO Versicherung Fióktelepe

ERGO Versicherung Fióktelepe

A 2013 januárjában alapított Fióktelep az osztrák ERGO Biztosító új magyarországi biztosítója, melyet az egységes márkanév kialakítása érdekében alapított a társaság.

Tovább...

ERGO Austria International

ERGO Austria International

Az ERGO Austria International AG megalapítása jelentette az ERGO márka alatt történő leányvállalatok alapításának kezdetét Szlovákiában, Szlovéniában és Magyarországon.

Tovább...

ERGO Biztosítási Csoport

ERGO Biztosítási Csoport

A düsseldorfi székhelyű ERGO Európa piacvezető biztosítási csoportjaként szinte minden biztosítási területet lefedő szolgáltatásokat nyújt.

Tovább...

Karrier

Karrier

Az ERGO Életbiztosító Zrt. és az ERGO Versicherung Fióktelepe aktuális álláshirdetéseiről ezen az oldalon tájékozódhat.

Tovább...

Telefonos ügyfélszolgálat

+36 1 877 1111

H: 8:00-17:00
K-Sz: 8:00-16:00
Cs: 8:00-20:00
P: 8:00-16:00

Email üzenetét az alábbi címen várjuk:

ergo@ergo.hu

Levelezési címünk:
1428 Budapest, Pf. 5.